Rumours: A Fleetwood Mac Tribute in Neushoorn

LEEUWARDEN - Fleetwood Mac rondt in 2019 hun afscheidstournee af, dit is een perfecte aanleiding om de tributeband Rumours uit Atlanta in Neushoorn te bewonderen (20.30, Grote Zaal). Op zondag 16 juni spelen ze een fabelachtige show vol passie gevuld met de beste nummers van Fleetwood Mac.

In Amerika is de band Rumours ongekend populair, zo populair dat oprichter Mick Fleetwood soms meespeelt en de band kroonde tot beste Fleetwood Mac tribute act. De band is opgericht in 1990 en speelde sindsdien 700 concerten voor in totaal 750.000 fans. Dit komt mede door Mekenzie Jackson die bijna niet te onderscheiden is van haar idool, Stevie Nicks. Met Doug Easterly in de rol van Mick Fleetwood en Adrienne Cottrel in de rol van Christine McVie creëren ze de zeer herkenbare samenzang. Klassiekers als 'Go Your Own Way', 'Dreams', 'Tusk' en 'Rhiannon' ontbreken natuurlijk niet op de setlist. Men geniet tijdens deze show van de fenomenale muziek van Fleetwood Mac, gespeeld door de minstens zo fenomenale tributeband Rumours.

Verder in Neushoorn:
De Academie voor Popcultuur stroomt van zelfsprekend over met muzikaal talent. Op donderdag 13 juni (20.00, De Backstage) laten deze studenten alles horen wat zij in huis hebben, dit kan gaan over songwriting, leadzang, rap of backing vocals. Deze zangers en zangeressen grijpen deze kans om samen één showcase in elkaar te zetten.

Meer informatie vindt u op www.neushoorn.nl