Ontmoet Javier Guzman backstage in De Harmonie

LEEUWARDEN - Een nieuw fenomeen in De Harmonie: The Backstage Comedy Tour. Letterlijk een tour waarbij het hele gebouw gebruikt wordt en je op elke plek een andere cabaretier tegen zult komen: onder andere de hilarische Javier Guzman.

Ook wordt de AEGON Future Generation Award uitgereikt aan winnaar Victor Luis van Es. Vrijdag 21 juni kun je een uniek kijkje nemen in De Harmonie én tegelijkertijd huilen van het lachen.

Wist u dat cabaretiers de meeste tijd niet op het toneel doorbrengen maar in de krochten van het theater? Dat ze daar in de kleedkamer de beste grappen verzinnen, die in de artiestenfoyer uitproberen op de dames van de kassa én vervolgens de verbeterde versie vol enthousiasme testen in het loadingdock waar net de technici de vrachtauto met decorstukken vullen?

Op 21 juni kun je een kijkje nemen in de cabaretkeuken en zetten de cabaretiers De Harmonie voor één dag compleet op zijn kop! Dus niet anderhalf uur onderuitgezakt op een stoel, maar actief een rondleiding achter de schermen van het theater. Dat is niet alleen leuk voor het publiek, maar ook voor de artiest. Maar welke cabaretiers komen er dan? Denk aan onder andere de winnaar van de AEGON Future Generation Award, Victor Luis van Es, en met als klap op de vuurpijl acteur en cabaretier Javier Guzman. Scherp van tong, filerend, twijfelend en waarachtig toont Javier een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden en soms, heel soms iets opmerkelijks. Dat kan alleen maar lachen worden.

Het publiek is verdeeld in groepen en de bezoekers rouleren zo tussen de meest onverwachte plaatsen. Hier staan de artiesten klaar voor een korte, unieke voorstelling. Een kwartiertje, hooguit. Daarna weer door naar de volgende, mysterieuze plek met een hilarische cabaretier. U bent van harte welkom om eens de andere kant van De Harmonie te komen bekijken.

Kijk voor kaarten en meer informatie op harmonie.nl