Benefietconcert ten bate van KWF Kankerbestrijding

LEEUWARDEN - Het Tromp theater (Trompstraat 4A te Leeuwarden) biedt dinsdag 18 juni vanaf 20.00 uur plaats aan een concert waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding zal gaan.

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor de bestrijding van kanker, heeft een groep jongeren uit Friesland en Groningen de handen ineengeslagen. Ze bereiden een avond vol muziek, theater en poëzie voor, om zo een steentje bij te dragen aan het bestrijden van kanker. Het doel is om minimaal 500 euro op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

De jongeren hebben allemaal een achtergrond in de kunst of media, en gebruiken deze vaardigheden voor het binnenhalen van dit bedrag. Dus naast dat ze het evenement organiseren, zorgen ze tevens grotendeels voor de invulling van de avond. Er zijn dan ook zowel reeds bekende, als nog aanstormende acts te zien op het evenement. 

In een drie uur durend programma zal er plaats zijn voor verschillende podiumkunsten. Naast bands als Electric Hollers, zullen ook verscheidene cabaretiers en dichters hun stem gebruiken in de strijd tegen kanker.

De toegangsprijs bedraagt twee euro plus een vrije gift.