Plien & Bianca, Brigitte Kaandorp, Johnny de Mol en vele anderen in De Harmonie

LEEUWARDEN - Stadsschouwburg De Harmonie is druk bezig om weer een geweldig, gevarieerd programma samen te stellen voor volgend seizoen. Er komen fantastische namen naar het Hoge Noorden om de sterren van de hemel te zingen, je te laten huilen van het lachen en te ontroeren met prachtig toneelspel.

Noteer alvast in je agenda: op woensdag 26 juni om 12.00 uur gaan alle voorstellingen in de reguliere verkoop. Mocht je niet kunnen wachten, dan kun je nu al kaarten kopen voor een aantal voorstellingen: bijvoorbeeld voor Waylon, OG3NE en de musicalklassieker Annie.

Er zijn al wat grote namen bekend. Denk aan Johnny de Mol, Plien & Bianca, Najib Amhali, Brigitte Kaandorp, De Verleiders Female, Alex Klaasen met Showponies 2, Rundfunk en de Nederlandse Reisopera. Maar er zijn nog een hoop (grote) verrassingen die pas op maandag 17 juni bekend gemaakt zullen worden bij de lancering van het nieuwe seizoen. Tijdens deze Vriendenavond presenteert de schouwburg haar volledige programma, met een avond vol optredens en extra’s. Denk aan previews van de grote musicals Annie & Kinky Boots, Dennis van Aarssen (winnaar The Voice) en Club Guy&Roni. Ook de must see van het theaterseizoen word gepresenteerd: ‘Karlsson fan it dak’ door Tryater (een co-productie met De Harmonie). Dat wil je niet missen!

Nóg een voordeel als je Vriend bent van De Harmonie: je profiteert al een week eerder van een speciale Vrienden voorverkoop. Deze begint op woensdag 19 juni om 12.00 uur. Wil je op de valreep deze extra’s meepakken? Word dan nu Vriend van De Harmonie voor slechts €19,50 per seizoen. Naast deze twee hoogtepunten krijgen Vrienden van de Harmonie verschillende andere voordelen en extra’s. Bijvoorbeeld een exclusieve editie van de Agenda, een heus collectors item. Een dag later is de reguliere agenda gratis op te halen bij de kassa van De Harmonie. Ook deze is zeer de moeite waard.

Neem dus vooral snel een kijkje op de website: harmonie.nl