Triatlon Friesland nu ook met bedrijvenwedstrijd

STIENS - Echt eens aan teambuilding doen met je collega’s, relaties of klanten? Schrijf je dan in voor de bedrijvenwedstrijd van de BronSnijder Triatlon Friesland en ga de strijd aan op zaterdag 29 juni aanstaande met andere bedrijventeams uit de regio.

Een team bestaat in principe uit drie personen waarvan er eentje 750 meter zwemt, eentje 20 kilometer fietst en eentje 5 kilometer hardloopt. Je mag er ook voor kiezen om je met een team van twee mensen in te schrijven. Éen van de twee moet dan twee onderdelen van de triatlon voor zijn of haar rekening nemen. Per bedrijf mogen meerdere teams meedoen. En is jouw bedrijf te klein, of mis je nog net een derde persoon bij jouw team dan mag je gerust een klant, relatie of familielid meenemen.

Dit is een unieke kans om eens aan de triatlon de proeven. Wat gebeurt er tijdens een trio triatlon, hoe is de volgorde, moet ik een snel team aanleveren? Je zit misschien nog boordevol vragen maar die kun je altijd stellen via info@triatlonfriesland.nl. Als je wilt winnen is een snel team nodig, maar de nadruk ligt op het teamaspect en de lol die we met elkaar hebben. Het moet toch niet al te moeilijk zijn om iemand te vinden binnen jouw bedrijf of relatie, die een stukje kan zwemmen, een ander zit waarschijnlijk al regelmatig op de fiets en dan is dat niet zo moeilijk om die 20 km te overbruggen. En een loper die 5 km af kan leggen is er altijd wel. Jong en oud heeft de mogelijkheid om met geringe training deze afstanden af te leggen.

De spanning voor de start, kippenvel op de armen als je al die triatleten om je heen ziet. En JIJ kunt er ook tussen staan. Wat een geweldig gevoel. Samen met jouw bedrijf en namens jouw bedrijf. Misschien wel de aanmoedigingen van andere collega’s en/of andere onbekende supporters. De laatste loopmeters mag je samen met jouw teamgenoten die gezwommen en gelopen hebben afleggen. Met zijn drieën hand in hand, (wellicht in een shirt van jouw bedrijf) over de finish. 

Voor de drie snelste bedrijventeams liggen geldprijzen klaar. Het is voor het eerst dat de BronSnijder Triatlon Friesland deze bedrijvencompetitie organiseert. Ga voor meer informatie en inschrijven naar de website: www.triatlonfriesland.nl