Kangoeroe-training voor jongste korfballers weer gestart bij LKV Pallas’08

LEEUWARDEN - De velden van Pallas’08 stonden afgelopen zaterdag in het teken van een aparte training voor de jongste korfbaljeugd. Met deze separate training kunnen de eerste stappen in het korfbal gezet worden voor de jeugd van drie tot zeven jaar.

Door spelletjes, in combinatie met actief gooien en vangen, worden de eerste stappen gemaakt naar het echte korfbal. 

De afgelopen jaren was de kangoeroe-training samen met de F-jeugd die al wedstrijdjes speelden. Vaak bleek het voor sommige kinderen dan toch lastig om direct aan te sluiten. Met deze aparte training, met drie enthousiaste trainers, hoopt Pallas’08 de jongste jeugd weer enthousiast te krijgen voor deze mooie gemengde balsport.

Ondanks de kou van afgelopen zaterdag gingen de kinderen na afloop van de training, met rode wangen dat wel, met een grote lach op hun gezicht weer naar huis.

Tot het einde van het korfbalseizoen is er iedere zaterdag een open training voor de jongste jeugd. De training start om 10.30 uur en duurt ongeveer een uur. Voor de ouders staat de koffie klaar en de kinderen krijgen limonade. U bent van harte welkom om kennis te maken met de mooie korfbalsport.
U kunt zich vooraf aanmelden via info@lkvpallas08.nl of gewoon een keer op de proef komen kijken en meedoen.