Steenstra en Schilder ambassadeurs Jeugdfonds Sport Friesland

LEEUWARDEN - Cambuur-Voetballer Robbert Schilder en kaatser Tjisse Steenstra zijn de nieuwe ambassadeurs van het Jeugdfonds Sport Friesland. De nieuwe ambassadeurs werden bekend gemaakt bij een bijeenkomst van Cambuur Verbindt, voorafgaand aan de overwinning van Cambuur tegen MVV.

Eerder werden al voetbaltrainer Henk de Jong, Aris-basketballer David Michaels, ijshockey-Flyers Tony Demelinne en Fabienne Gooijer en acteur Rutger Hauer bekend gemaakt als gezichten van de campagne. De boodschap is: “Ik heb kansen gekregen door te sporten, pak jij ze ook?”

Het doel van de campagne is om meer aandacht te genereren voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Het Jeugdfonds is dan ook erg blij met de extra medewerking van zowel kaatser Tjisse Steenstra als voetballer Robbert Schilder.

13.000 kinderen in Friesland kunnen niet sporten of cultuur beoefenen omdat er binnen het gezin te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland kan deze kinderen helpen en hun de kans geven om toch deel te nemen aan sport of cultuur.