Van der Sar exposeert in Hurdegaryp

HURDEGARYP - Fotograaf Gerrit van der Sar houdt momenteel een expositie van zijn foto's in zorgcentrum Bennemastate te Hurdegaryp.

Gerrit: ,,Het fotograferen van vogels is al vele jaren één van mijn grootste hobby’s. Een leuke en uitdagende hobby. Eerst is het de kunst om ongezien dichtbij de vogel te komen om daarna op het juiste moment de ontspanknop in te drukken. Om dichtbij te komen hoef je tegenwoordig niet meer plat op de buik onder struiken door te kruipen. Er zijn in Nederland vele vogelhutten, van waaruit je prachtig kan fotograferen, zonder zelf gezien te worden. En dan is het wachten op het goede moment om de opname te maken. Ook de auto is een redelijke goede schuilhut."

Veel foto’s van deze expositie zijn in Gerrit zijn eigen tuin in Tytsjerk gemaakt, in fotohutten in Friesland en omgeving maar ook op vakanties in het buitenland.

De expositie van Gerrit van der Sar, die in samenwerking met Art Connection tot stand kwam, duurt tot en met 19 juni en is dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur te bezoeken. Kijk voor meer informatie op: www.artconnectionexpo.nl