Tweede lustrum voorjaarsfair Dekema State

JELSUM - De tiende editie van de voorjaarsfair staat zaterdag 20 april van 10.00 tot 17.00 uur in de planning op de prachtige locatie in Jelsum en daar wordt extra feestelijk bij stilgestaan.

Verspreid over het landgoed en in de verbouwde boerderij zijn er meer standhouders dan ooit en tevens met zeer uiteenlopende waren. 

Als vanouds treft u weer veel kwekers aan, zoals Kabbes, De Beemd, Henk Jacobs met collectie Helenium, Jan Dijkstra (nieuw!) met siergrassen en schaduwplanten, huis- en tuindecoratie, linnengoed, losse thee, Engelse country artikelen, brocante, jams, boeken, poffertjeskraam, Italiaans brood, ijs, gerookte paling en nog veel meer! Groei en Bloei is ook aanwezig met een stekjesruil en promotie.

De State, ingericht in oude stijl, is te bezichtigen tegen een gereduceerd tarief van twee euro, kinderen één euro. Toegang tot de fair en parkeren is gratis! Om 11.00 en 15.00 uur is er een bloemlezing over Stinzenplanten door Willem van Riemsdijk, bekend van de Dokterswoning in Stiens. Om 14.00 uur een wandeling over het landgoed met als thema ‘eetbare planten’.

Meer informatie vindt u op www.dekemastate.nl of www.leeuwarden.groei.nl.