'Top Secreet' met theatrale muziekact in Dorpskerk Huizum

Leeuwarden

De activiteiten rondom de culturele hoofdstad zijn gestopt. Hoe moet het nu verder met de cultuur in onze stad vragen velen zich af. Maar niet getreurd want het jaar is nog maar net begonnen of Top Secreet komt voor u optreden.

2019 staat voor Top Secreet in het teken van de nieuwe, avondvullende productie, die op 23 november 2019 in de Harmonie in première zal gaan. 

Tijdens het optreden in de Dorpskerk Huizum van zondag 13 januari (aanvang 15.00 uur) krijgt het publiek, naast de mooiste nummers uit het bestaande repertoire, ook al een klein inkijkje in de nieuwe show. Ze zijn bezig met een nieuw repertoire, waarbij ook nu weer alle nummers speciaal voor hen gearrangeerd worden. Eén van de aandachtspunten daarbij is, dat verschillende muziekstijlen worden gebruikt. Daardoor blijven hun optredens afwisselend en verrassend. 

Top Secreet bestaat uit zestien vrouwen met haar op de tanden en puntige ellebogen, maar met een prachtig geluid, want de secreten worden muzikaal in toom gehouden door Corinne Staal. Maar dat is vast geen nieuws!? 

Practische informatie
De toegangsprijs bedraagt tien euro (inclusief consumptie in de pauze). 
Kom op tijd, dan kunt u een mooie plek uitzoeken!
Meer informatie: www.dorpskerkhuizum.nl en www.topsecreet.nl


Auteur

Redactie