Cometas verliest topper bij Udi 1896

Arnhem

De heren handballers van Cometas zijn er zondagmiddag niet in geslaagd de koppositie te pakken in de Hoofdklasse A. De Leeuwarders moesten bij directe concurrent Udi 1896 een 26-22 nederlaag incasseren.

Voorafgaand aan de ontmoeting stonden Cometas en Udi respectievelijk tweede en derde op de ranglijst en de winnaar van dit affiche zou de leiding in de competitie gaan nemen. 

Het was een zeer spannende wedstrijd. De Leeuwarders hadden bij het aanbreken van de pauze een krappe 12-13 voorsprong. Met nog tien minuten te gaan stond de voordelige marge op twee en tot op dat moment had Udi alleen maar tegen een achterstand aangekeken. Voorts nam de thuisclub de controle over het duel over en wist Cometas geen vuist meer te maken. Uiteindelijk bleek Udi met 26-22 te sterk. 

 


Auteur

Henk Albers Redacteur