Slieker vertoont premièrefilm Beautiful Boy

Leeuwarden

'Beautiful boy' een film in de categorie drama, geregisseerd door Felix van Groeningen (Zweden, Verenigde Staten, 2018) is binnenkort te zien bij Slieker.

Verhaallijn
Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet, Elio uit ‘Call me by your name’) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Regisseur Van Groeningen (‘The broken circle breakdown’)  vertelt het waargebeurde, intense verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

De twee uur durende film is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 29 november om 14.45 en 20.00 uur; vrijdag 30 november om 15.45 en 21.00 uur; zaterdag 1 december om 15.45 en 21.00 uur, zondag 2 december om 15.00 en 20.00 uur; maandag 3 december om 20.00 uur; dinsdag 4 december om 20.00 uur; woensdag 5 december om 14.30 en 20.00 uur. 

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op de website: www.sliekerfilm.nl


Auteur

Redactie