Zachtjes gaan de paardenvoetjes

Leeuwarden

Trippel, trappel, trippel, trap naar De Harmonie op dinsdag 4 december. Vier op die dag gezellig Sinterklaas met de prachtige voorstelling ‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’ van Ageeth de Haan.

Ageeth vertelt een mooi verhaal over Pietje Moe en zingt bekende en nieuwe Sinterklaas- liedjes. Lekker ontspannend luisteren en uit volle borst meezingen wisselen elkaar af. Het ouderwetse Sinterklaasgevoel voor zowel kinders als ouders.

Leidraad is het nieuwe, gelijknamige Sinterklaas-prentenboek met cd, gemaakt door Ageeth en illustrator Noëlle Smit. In deze voorstelling wordt Ageeth begeleid door Peer Thielen op akoestische gitaar. De poëtische muziektheatervoorstellingen van Ageeth de Haan gaan over belevenissen uit het kinderleven van alledag, herkenbaar verwoord en verpakt in melodieuze en prettig in het gehoor liggende muziek. De combinatie van haar warme stem, innemende persoonlijkheid en haar vermogen om moeiteloos af te stemmen op de belevingswereld en de fantasie van de kinderen, maken haar voorstellingen tot een bijzondere en inspirerende ervaring voor de hele familie. Dit jaar gaat ze in de Sinterklaasperiode de theaters in met Zachtjes Gaan De Paardenvoetjes, een muziektheatervoorstelling voor kinderen vanaf twee jaar. 

Dinsdag 4 december om 10.30 uur is de voorstelling te zien in Stadsschouwburg De Harmonie. Na afloop gaat het door in de foyer, want de Pietjes hebben voor iedereen een cadeautje met wat lekkers. Wie weet kun je nog iets leren van de Pieten en behaal je jouw eigen Pieten-diploma.  We maken er een feestje van! Voor kaarten en meer informatie kijk je op www.harmonie.nl.


Auteur

Redactie