Wintersalon in galerie de Roos van Tudor

Leeuwarden

Galerie de Roos van Tudor beschikt, met het oog op de wintermaanden, over een heuse Wintersalon. Deze boeiende tentoonstelling duurt tot 13 januari en zit vol verrassingen.

De kunstenaars van de galerie zijn zeer gevarieerd in hun techniek. Er worden schilderijen, bronzen beelden, keramiek, objecten, fotografie, grafiek en design getoond. Verschillende nieuwe kunstenaars worden geintroduceerd en nieuwe werken van de bekende kunstenaars zijn in de expositie opgenomen. U kunt werken aantreffen van onder anderen de volgende kunstenaars: Ton Bouchier, Corjan Nodelijk, Henk Krist, Sari Piek, Hendrik Elings, Maartje Strik, Abe Gerlsma, Euf Lindeboom, Rob van Bergen, Ellen Claire Boomsma, Pim Velthuizen. Nikki Pelaez, Su Kroker Saskia Wagenvoort, Evert van Hemert en tevens vele verrassende werken zoals van Robert Zandvliet, Boele Bregman en Sjoerd de Vries.

,,Het is interessant om als galerie eens een groot overzicht te geven van kunstwerken, in plaats van de gebruikelijke solo of duo tentoonstelling die in de planning van de galerie door het hele jaar getoond wordt", aldus Anita van Os namens de galerie.

Galerie de Roos van Tudor is gelegen aan de Eewal 47/49 en geopend op donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.roosvantudor.nl
 


Auteur

Redactie