Extra voorstelling 'Doarp Europa' van Tryater bij 'Mannen van Staal'

Leeuwarden

Doarp Europa van Tryater is nog tot en met 15 december te zien als huiskamervoorstelling en als locatievoorstelling bij Friese bedrijven met sterke Europese connecties.

Daarnaast organiseert Tryater verdiepende activteiten over het thema identiteit en de vraag waar je je thuis en verbonden mee voelt.

Omdat steeds meer voorstellingen uitverkocht raken, komt er een extra locatievoorstelling op 14 december in de loods van 'Mannen van Staal' in Leeuwarden. Op woensdag 12 december is de laatste huiskamervoorstelling waar nog kaarten voor te koop zijn, bij Kirsten van Dijk thuis aan de Grote Dijlakker 40 in Bolsward. De negen spelers van Doarp Europa hebben dan 28 locatievoorstellingen bij 18 bedrijven en 55 huiskamervoorstellingen gespeeld.


Auteur

Redactie