Aris Leeuwarden krijgt flink op de donder van Donar

Leeuwarden

De basketballers van Aris Leeuwarden hebben donderdagavond weer eens ruim verloren van Donar. De Groningers waren in het Kalverdijkje met 60-97 duidelijk de betere.

De Leeuwarders konden het de regerend landskampioen geen moment lastig maken. De Groningers - en dat is gelet op het enorme verschil in budget absoluut geen schande - gingen vanaf de eerste seconden aan de leiding en bouwden de voorsprong alsmaar verder uit. Voor Aris was de nederlaag - hoe pijnlijk ook - ingecalculeerd. De manschappen van coach Tony van den Bosch zullen de punten tegen andere teams moeten zien te pakken. Aankomend weekend zijn er kansen als Aris naar Amsterdam af zal reizen. 

Kwartstanden: 13-23 / 17-24 / 14-27 / 16-23


Auteur

Henk Albers Redacteur