Younes en Nova winnen auditieronde A-klasse Saco Velt Bokaal

Leeuwarden

De eerste van een drietal auditierondes werd afgelopen vrijdag in de dansschool van Saco Velt gehouden. Dit allemaal ter voorbereiding op de grote finale die op 5 juni 2019 wordt gedanst in de Stadsschouwburg de Harmonie.

Deze chachacha-wedstrijd voor kinderen uit groep 7/8 wordt alweer voor het elfde jaar georganiseerd. De doelstelling van dit grote toernooi is leren respectvol met elkaar om te gaan. Dit is ook de reden dat Velt zich een paar jaar geleden heeft gelieerd aan de landelijke stichting Stop Pesten Nu. En het werkt geweldig, want de leerkrachten van de basisscholen zijn super enthousiast.

Winnaars in de B-klasse werden Thomas Los en Roos Zijlstra van de Maximaschool. Het winnende koppel in de A-klasse werd Younes Adam en Nova Huijsman van basisschool de Sprong.

Op 14 december volgt de tweede auditieronde met weer vijf verschillende scholen.


Auteur

Redactie