All Stars de Musical in De Harmonie

Leeuwarden

Deze feelgoodmusical over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagochtend is écht een must see!

Frank Lammers regisseert een topcast, met hoofdrollen voor Jim Bakkum, Kees Boot, Lucas Hamming en anderen. Thomas Acda en David Middelhoff schreven de prachtige muziek. 

Na het overweldigende succes van de film en serie is All stars nu ook te zien in het theater. Deze musicalversie van ‘All Stars’ is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller en verdediger. Een feelgood-voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan de onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.  De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over zonder met elkaar op het veld te staan. Maar inmiddels zijn ze 25 en is het leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer braaf thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag vergeten ze alle zorgen en hebben ze dezelfde gein als toen ze nog pubers waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op hun 500ste wedstrijd, wordt hun vriendschap echter op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

‘All Stars’ is van dezelfde makers als het succesvolle ‘De Marathon’. Thomas Acda schrijft met David Middelhoff de muziek, Frank Lammers regisseert de prachtige cast met hoofdrollen voor Jim Bakkum en Kees Boot. Gebaseerd op de razendsnelle film en serie. Op 6, 7,  en 8 december om 20.15 uur en op 9 december om 15.00 uur is de voorstelling te zien in Stadsschouwburg De Harmonie. Kaarten, inclusief garderobe en pauzedrankje, zijn nu verkrijgbaar via harmonie.nl


Auteur

Redactie