Laatste editie filmproject Look@Me feestelijk in première tijdens Noordelijk Film Festival

Leeuwarden

De films van Look@Me gingen afgelopen vrijdag 9 november voor de laatste keer in première tijdens het Noordelijk Film Festival .

Hoofdrolspelers Eden, Ragheed, Amar, Rowan, Jehannes, Tygo, Sascha en Sander kwamen als ware filmsterren met een limousine naar Stadsschouwburg de Harmonie, waar de rode loper voor hen klaar lag.

Samen met een professionele filmmaker en met hulp van studenten van D’Drive Friesland College (film en media) maakten deze acht leerlingen een documentaire over een stukje van hun eigen leven. Aan deze editie deden het Nordwin College, de Internationale Schakelklas (ISK), OBS de Potmarge en de Prins Constantijnschool mee.

Ter ere van deze laatste editie van Look@Me reikte wethouder van Cultuur Sjoerd Feitsma na afloop van de première het eerste exemplaar van een  speciaal portrettenboekje uit aan Chelsea, hoofdrolspeelster uit de allereerste editie van Look@Me.   


Auteur

Redactie