Doorloper | Activiteitencommissie Wijlaarderhof

Leeuwarden

De Doorloper van deze week staat in het teken van de activiteitencommissie van de Wijlaarderhof in de wijk Camminghaburen. Deze wordt gevormd door Ria Duurken (65) en Gerda Hoff (64).

Algemene informatie:
De Wijlaarderhof is een seniorenflat, maar hier wonen ook jongere mensen met een beperking. Wij streven ernaar een goede en gezellige woonsfeer te creëren en in stand te houden en hier zoveel mogelijk bewoners bij te betrekken. Dit doen we onder andere door verschillende activiteiten te organiseren, waarbij de inbreng van de bewoners erg belangrijk is.

Ons motto:
Gezelligheid kent geen tijd. We bouwen graag een gezellig feestje met muziek en een lekker drankje en hapje. Ook proberen we de bewoners zoveel mogelijk met elkaar in contact te brengen.

Het leukste uitje tot nu toe:
Aquazoo, waar we met een groep naar toe zijn geweest. Een reuze gezellige dag!

De laatste keer dat we flink hebben gelachen:
We lachen vaak met elkaar. Wat vooral altijd heel gezellig is, is het Happy Hour wat we iedere zondag van 16.00 tot 18.00 uur hebben.

Als wij het in Leeuwarden voor het zeggen hadden:
Zouden we meer geld beschikbaar stellen voor deze activiteiten, zodat er minder eenzaamheid bestaat.

Wat wij graag willen bereiken:
Dat het bekend wordt dat alle activiteiten die bij ons plaatsvinden, door iedereen bezocht kunnen worden. Nu is men nog in de veronderstelling, dat het uitsluitend voor bewoners is. Integendeel iedereen is meer dan welkom.

De wekelijkse activiteiten zijn:
Maandag van 14.30 tot 16.30 uur: spelletjes (onder meer sjoelen, rummikub); dinsdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur: crea middag; woensdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur: koffie-uurtje; vrijdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur: koersbal; zondag van 16.00 tot 18.00 uur: Happy Hour. Er vinden, onder andere vanwege Sinterklaas en Kerst, nog meer activiteiten plaats. Blijf op de hoogte via Facebook/Wijlaarderhof.

Wilt u individueel of als groep meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar redactie.hah@ndcmediagroep.nl of doe een belletje naar 0641954610.


Auteur

Redactie