Deelnemers halve finales Leeuwarder Cabaret Festival bekend

Leeuwarden

Stadsschouwburg de Harmonie biedt op 18 en 25 januari 2019 plaats aan de halve finales van de zevende editie van het Leeuwarder Cabaret Festival. Drie of vier deelnemers gaan uiteindelijk door naar de finale op 1 februari 2019.

De volgende deelnemers zijn geselecteerd voor de halve finales:

18 januari 2019
Arno Moens
Badr El Khalfi
Huibert Jan van Roest
Jannick Hamberg

25 januari 2019
Floris Hessing
Liesbeth Goossens
WestSaid
Robbert Charoe

De kaartverkoop voor zowel de halve finales (aanvang 20.30 uur) als de finale is in handen van Stadsschouwburg de Harmonie. Aan de kassa van de Harmonie zijn kaarten te verkrijgen maar ook via de website: harmonie.nl/agenda/leeuwarder-cabaret-festival/3259 kunt u aan toegangsbewijzen komen; extra informatie is daar eveneens beschikbaar. 

 


Auteur

Redactie