Tryater speelt in huiskamers Wergea, Wurdum, Reduzum en Leeuwarden

Regio

Wie ben ik, waar voel ik me thuis? Wonen en werken dragen bij aan de vorming van onze identiteit. Tryater speelt Dorp Europa daarom op die plekken die daar toe bijdragen: bij bedrijven én in huiskamers.

Op woensdag 7 november om 20.00 uur spelen drie van de negen spelers van Dorp Europa een proloog op de voorstelling bij de bedrijven bij Bouwe en Angré de Vries in Wergea thuis en op diezelfde avond spelen drie andere spelers bij Alwien de Boer in Wurdum thuis. Op 8 november om 20.00 uur is de proloog te zien bij Wytske Baars thuis in Hurdegaryp. Op 11 en 18 november om 15.00 uur zijn de spelers bij Janet Wijnstra in Reduzum en op 14 november om 20.00 uur bij Rutgher Zijlstra thuis, bij Bodes Kroes thuis (uitverkocht) en bij Janna Kaspers thuis (uitverkocht) in Leeuwarden. Er is beperkt plek, kaarten kunnen alleen in de voorverkoop gekocht worden op www.tryater.nl en 058-2539550 (di. en do. 14.00-17.00 uur).

De huiskamervoorstellingen horen bij de voorstelling Dorp Europa, die onder andere op zaterdag 17 november 20.00 uur te zien is bij Mannen van Staal in Leeuwarden en op 22 en 23 november om 20.00 uur bij de Rabobank in Leeuwarden. De voorstelling op 23 november is onderdeel van winters stadsfestival Explore the North. Meer informatie en kaarten via www.tryater.nl.


Auteur

Redactie