Beperkt Houdbaar: komedie in Theater De Bres

Leeuwarden

Theater de Bres heeft op vrijdag 9 november weer improvisatietheater op het programma staan.

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Bij ‘Beperkt Houdbaar’ improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete komediefilm, met alles er op en er aan. Álles. Meerdere verhaallijnen, een stuk of twintig personages, en aan het einde komt alles bij elkaar.

Iedere avond is dus uniek, en jij bepaalt mee waar het verhaal over gaat! Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is, een matador op skivakantie of twee exen op Mars: Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van.

‘Beperkt Houdbaar’, winnaar van het NK Improvisatietheater 2018, bestaat uit cabaretier Andries Tunru (o.a. winnaar publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival en Persoonlijkheidsprijs Cameretten) en acteur Stefan Hendrikx (o.a. bekend van Alpacas, Hufterproef en Spuiten en Slikken). Ze worden begeleid door pianist Joep Hullegie.

De voorstelling begint om 20.30 uur, de zaal is open om 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website: www.theaterdebres.nl.


Auteur

Redactie