Slieker vertoont premièrefilm Gräns

Leeuwarden

'Gräns' een film in de categorie drama en fantasie, geregisseerd door Ali Abbasi (Zweden/Denemarken, 2018) is binnenkort te zien bij Slieker.

Verhaallijn
Grenswacht Tina is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot en Tina raakt gebiologeerd door deze Vore en zijn mysterieuze aura.

Noordelijk Film Festival
'Gräns' is op 6 november onderdeel van de Grand Opening van het Noordelijk Film Festival en is tijdens het festival nogmaals te zien op 8 en 9 november. Vanaf 12 november is 'Gräns' dagelijks te zien bij Slieker. 

Kijk voor meer informatie en speeldata (ook van andere films) op de website: www.sliekerfilm.nl


Auteur

Redactie