Conchita hoofdact tijdens Love for All Festival

Leeuwarden

Het internationale gay-icoon en songfestivalwinnaar Conchita is op zaterdag 3 november de hoofdact tijdens DIZZ=HARMONY, hét Love For All Festival in Stadsschouwburg De Harmonie.

Naast Conchita zijn er nog optredens van onder anderen Sharon Doorson, Ferry de Ruiter, Doppelgang en nog vele andere dj’s. 

Kaarten zijn in de voorverkoop slechts €15,- en aan de deur €17,50! Koop je kaarten snel via harmonie.nl

Conchita
Conchita werd een internationale bekendheid en ambassadeur voor de LHBTIQ-gemeenschap door als ‘vrouw met de baard’ het Eurovisie Songfestival te winnen.  Met haar lied ‘Rise like a Phoenix’ maakt ze een statement tegen discriminatie en intolerantie met als motto: 'We are unstoppable!'.  De Harmonie is vereerd dat Conchita tijdens haar internationale tournee tijd heeft vrij gemaakt voor het optreden tijdens het Love for All Festival. Ze draagt het initiatief een warm hart toe en nodigt iedereen in een speciale videoboodschap van harte uit. Conchita: ,,Het wordt één groot feest, we will dance the night away in de Culturele Hoofdstad van Europa. Ik hoop je daar te zien!” Kortom, Love For All and let’s party, of liever… rise like a Phoenix!

DIZZ Events
De Harmonie organiseert in samenwerking met Dizz events en Iepen Up: Hét Love for All festival 'Dizz=Harmony'! Al jaren werkt Dizz aan het thuisbrengen van de beste feel-good danceparty’s ‘For All Flavors’ en geeft je de kans om alles uit de kast te halen, extravagant te zijn of gewoon lekker jezelf. Nu i.s.m. met Stadsschouwburg De Harmonie, want De Harmonie is er tenslotte voor iedereen!


Auteur

Redactie