Jochanan van Patmos komt naar Koepeltheater

Leeuwarden

De uitvoering van het theaterconcert Jochanan van Patmos vindt op zaterdag 3 november vanaf 20.00 uur plaats in het Koepeltheater te Leeuwarden.

Aan dit bijzondere theaterconcert werken het christelijk regionaal mannenkoor Cantate Cum Gaudio uit Joure, onder leiding van Marco Rypma, acteur Kees Posthumus en toneelgroep Tsjoch, onder leiding van Rients Feenstra mee. Orgel, piano en trompetten zorgen voor de muzikale omlijsting.

‘De man van Patmos’ ziet visioenen waarin draken, rampen en oorlogen een rol spelen. Een acteur vertelt, een koor zingt, trompetten klinken en een toneelgroep laat u in de spiegel kijken. Wanneer het machtige Romeinse Rijk valt, breekt een volkomen nieuwe tijd aan. 

Gaandeweg wordt het duidelijk: het kwaad gaat het niet winnen. Er is hoop op betere tijden! Het meest vreemde Bijbelboek, de Openbaring van Johannes, waarin dit allemaal staat beschreven, wordt op een boeiende en eigentijdse wijze aan de orde gesteld door voordracht, zang en toneel. 

Tickets, trailer en informatie: www.jochanan.info. Voorverkoop bij VVV, Sophialaan 4, Leeuwarden of via 06 1702 8902.


Auteur

Redactie