Jazzconcert bij Hothouse Redbad met Cor Bakker & Reinier Baas

Leeuwarden

Cor Bakker (piano) & Reinier Baas (gitaar) verzorgen op zondagmiddag 28 oktober vanaf 15.00 uur een concert bij Jazzstichting Hothouse Redbad in Stadsschouwburg De Harmonie.

Gitarist, componist en arrangeur Reinier Baas is op dit moment een van de meest talentvolle, aanstormende musici van Nederland. Een gitarist die met zijn instrument weet te imponeren en ontroeren en bovendien een begenadigd componist die risico’s durft te nemen. Zeer terecht heeft hij in 2017 een ‘Edison’ gewonnen in de categorie 'jazz-nationaal'. In de jury zat ook pianist en alleskunner Cor Bakker die enorm enthousiast was over het grote talent van Reinier. Nadat beide heren vorig jaar muzikaal met elkaar hebben geflirt, gaan ze nu op het podium van Hothouse Redbad een duo concert geven waarbij ze het grote muzikale avontuur niet schuwen. Hopelijk blijft het niet alleen bij deze ontmoeting en gaan ze nog vele mooie momenten beleven… zo niet, dan mag u dit concert natuurlijk niet missen.

Voor meer informatie en reserveren:
Jazzstichting Hothouse Redbad
Ben Scheper Telefoonnummer 058 2668119
Toegangskaarten: reserveren@redbad.nl


Auteur

Redactie