Slieker vertoont premièrefilm BlacKkKlansman

Leeuwarden

'BlacKkKlansman' een film in de categorie actie & drama, geregisseerd door Spike Lee (Verenigde Staten, 2018) is deze week te zien bij Slieker.

Baanbrekend regisseur Spike Lee is terug met de provocerende film 'BlacKkKlansman', gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan. Detective Stallworth (John David Washington) en zijn partner Flip Zimmerman (Adam Driver) wisten tot in de hoogste kringen van de KKK binnen te dringen. Hun doel was de plannen van deze geheime, extremistische organisatie om de macht over te nemen in de stad, te dwarsbomen.

De 135 minuten durende film is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 18 oktober om 20.15 uur; vrijdag 19 oktober om 21.10 uur; zaterdag 20 oktober om 21.15 uur; zondag 21 oktober om 13.00 en 20.00 uur; maandag 22 oktober om 20.00 uur; dinsdag 23 oktober om 20.00 uur en woensdag 24 oktober om 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op de website: www.sliekerfilm.nl

 


Auteur

Redactie