Slieker vertoont premièrefilm Burning

Leeuwarden

'Burning' een film in de categorie mysterie & thriller, geregisseerd door Chang-dong Lee (Zuid-Korea, 2018) is deze week te zien bij Slieker.

Verhaallijn
Jong-soo en Ben vallen beiden voor hetzelfde meisje. Als zij plotsklaps verdwijnt, raakt Jong-soo geobsedeerd door het idee dat Ben er meer van weet. De poëtische, onweerstaanbare thriller ‘Burning’ werd met een recordaantal punten in de journalistenpoll uitgeroepen tot dé film van Cannes en omschreven als ‘een visueel verbluffende film en een emotioneel complex commentaar op de hedendaagse samenleving.’

De 105 minuten durende film is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 11 oktober om 14.30 uur; vrijdag 12 oktober om 21.00 uur; zaterdag 13 oktober om 15.45 uur; zondag 14 oktober om 20.00 uur; dinsdag 16 oktober om 20.00 uur en woensdag 17 oktober om 14.30 uur.

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op de website: www.sliekerfilm.nl


Auteur

Redactie