Aris start seizoen met uitzege dankzij geweldige comeback

Den Helder

De basketballers van Aris zijn zaterdagavond goed begonnen aan het seizoen 2018-2019. Op bezoek bij Den Helder Suns bleken de Leeuwarders met 67-68 nipt te sterk.

De manschappen van coach Tony van den Bosch traden zonder de geblesseerde Williams aan, maar kwamen redelijk voortvarend uit de startblokken. Het eerste kwart werd namelijk winnend afgesloten. Daarna leek het lange tijd helemaal mis te gaan. Bij het ingaan van het laatste kwart stonden de Leeuwarders op flinke achterstand (58-42) en waande de thuisploeg zich waarschijnlijk al winnaar. Aris kwam echter geweldig terug en als slagroom op de taart bezorgde Nick Masterson zijn ploeg met een driepunter de 67-68 zege.

Kwartstanden: 14-20 / 19-8 / 25-14 / 9-26


Auteur

Henk Albers Redacteur