Gratis toegankelijke Ladiesnight in Wirdum

Wirdum

Hotel Duhoux in Wirdum biedt op zaterdag 13 oktober van 19.00 tot 22.00 uur plaats aan een Ladiesnight. De entree is gratis en de eerste 25 bezoeksters ontvangen bij binnenkomst een goodiebag.

Na het succes van de voorgaande edities in diverse plaatsen in de regio Friesland, worden nu alle vrouwen uit Wirdum en omstreken uitgenodigd om te komen genieten van een heerlijk avondje uit. Een avondje voor vrouwen alleen. Op deze avond zullen vijftien verschillende bedrijven zich presenteren met alles wat een vrouw zich zou kunnen wensen. Hierbij kunt u denken aan mode, sieraden, lifestyle, massage en uiteraard ook niet te vergeten een heerlijk hapje en drankje.

Op deze avond kunt u op uw gemak verschillende lokale ondernemers ontmoeten en kennismaken met hun producten en diensten. Er zullen bedrijven aanwezig zijn die u kunnen informeren over uw huid, u kunnen helpen aan de leukste producten om te kunnen hobbyen maar ook die u van alles kunnen vertellen over de Essentiele Olien van Do Terra. Ook een leuk lingeriesetje is op deze avond te scoren bij een van de standhouders.

Uiteraard hoeft u de catering zeker niet te vergeten. De locatie zal zorgen voor koffie, thee, fris en wijn terwijl u lekker even plaatsneemt in het restaurant/café beneden.

Kijk voor meer informatie op www.eventica.nl


Auteur

Redactie