Doorloper | Fotoclub 8-88 uit Stiens en omgeving

Stiens

De Doorloper van deze week staat in het teken van Fotoclub 8-88. Iedere tweede maandagavond van de maand komen zij samen om te genieten van elkaars foto’s en door het bespreken hiervan de kwaliteit te verhogen.

Algemene informatie:
We beginnen op onze gezellige avonden altijd met het bespreken van de ingestuurde foto’s. Daarna pauzeren we met een bakje koffie of thee. Na de pauze wordt dan meestal een vrije inzending of eigen werk getoond. We sluiten de avond om circa 22.00 uur af. Eén of twee keer per seizoen maken we met elkaar een foto-uitstapje naar verschillende locaties. Daarnaast nodigen we per seizoen een spreker (fotograaf) uit die ons weer inspiratie geeft. Ons seizoen loopt vanaf september tot en met mei.

Ons motto:
Elk lid krijgt een opbouwende reactie op zijn of haar foto’s.

Feestje bouwen doen we:
In januari bij de nieuwjaar bijeenkomst van de club.

Stiens is voor ons:
Al meer dan vijftig jaar onze thuishaven. Een aantal leden komt uit de omgeving van Stiens.

Wat ons als club bindt:
Het met elkaar praten over foto’s van verschillende onderwerpen zoals onder andere dieren, landschap, natuur of architectuur.

Waar ons werk opviel:
Dit jaar hebben wij aan de weg getimmerd met de fotoborden in alle plaatsen van de voormalige gemeente Leeuwarderadeel.

Iedereen van 8 tot 88 is welkom:
Graag willen wij de club uitbreiden met nieuwe leden. Dat mogen jongeren maar ook ouderen zijn. Nieuwe leden brengen namelijk nieuwe ideeën aan en daar staan wij graag voor open. Verdere informatie over de fotoclub is te vinden op www.fotoclub8-88.nl. Als je interesse hebt voor fotografie dan mag je gerust een clubavond bij komen wonen om de sfeer te proeven. Tot ziens met een fotografische groet!

Wilt u individueel of als groep meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar redactie.hah@ndcmediagroep.nl of doe een belletje naar 0641954610.


Auteur

Henk Albers Redacteur