Café Snor: topimprovisatie in de Markies

Leeuwarden

Improvisatiegroep Man met Snor speelt op zondagmiddag 7 oktober Café Snor vanaf 16.00 uur. De toegang is gratis.

Al jaren is Café Snor te zien in Leeuwarden en dit is het tweede seizoen in het superknusse Speciaalbier Café De Markies! Dat betekent gezelligheid, drankjes en een aantal van de beste improvisatiespelers van Nederland.

Wat is het?
Verhalen die ter plekke ontstaan, personages die op het moment zelf gecreëerd worden en werelden die voor je ogen tot leven komen; dit vind je in Café Snor! Het is een voorstelling die nog niet bestaat en na afloop ook nooit in reprise gaat; elke voorstelling is uniek. Het publiek is koning bij Café Snor; met hun ideeén ontstaan de scènes. Dit levert elke voorstelling verrassende momenten op, die dikwijls een flinke grijns op je gezicht toveren. De knusse kroegsetting van Café Snor zorgt voor een optimaal 'samen'-gevoel tussen de spelers en het publiek.

Man met Snor
Improvisatietheatergezelschap Man met Snor is een succesproduct uit Leeuwarden en -inmiddels- het hele land. Ze zijn maar liefst drievoudig Nederlands kampioen improvisatietheater (NTT). Onlangs werden ze voor het tweede jaar op rij kampioen van de Noordelijke provincies. Ze behoren dus al jaren tot de absolute top van de improvisatiewereld. En dat terwijl ze nogsteeds 'gewoon' in Leeuwarden spelen. 

Voor meer informatie kun je terecht op Facebook via www.facebook.com/manmetsnor.improvisatie.


Auteur

Redactie