Spellenvereniging UCP organiseert open dag

Leeuwarden

UCP opent op zaterdag 6 oktober de deuren voor alle spelliefhebbers van Friesland en omstreken. Die dag speelt en demonstreert de spellenvereniging alle soorten spellen die op de markt zijn: dus naast je favoriete bordspel is er ook de mogelijkheid om diverse miniature-wargames en kaartspellen te spelen.

Het maakt niet uit of je nu een ervaren of beginnende speler bent, voor ieder is er een geschikt spel en iedereen is welkom. Neem gerust je buurman, buurvrouw, vriend of vriendin mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Vanaf 13.00 uur gaan de deuren open bij Buurthuis Rengerspark (Singelstraat 22) en er wordt vervolgens tot middernacht gespeeld. Heb je nog een spel thuis liggen dat je graag nog een keer wilt spelen, of waar je uitleg bij nodig hebt? Neem deze gerust mee, er zal altijd wel iemand zijn die kan helpen of mee wil spelen.

Naast de mogelijkheden om spellen te spelen, kun je ook spellen winnen, zoals het nieuwe Ticket To Ride New York in het gelijknamige toernooi, of één van de vele spellen in de loterij.

De entree van deze dag is gratis en tegen een kleine betaling zijn er verschillende consumpties te krijgen aan de bar. Voor een kleine meerprijs verzorgt men ook een ‘pizzaservice’ als  avondeten. Neem contant geld mee, want er is geen pinautomaat aanwezig.

Heb je nog vragen? neem dan contact op via de mail; ucpleeuwarden@gmail.com of via 0637566109/0650837052
Alle informatie vind je ook op Facebook www.facebook.com/events/547599912350031 of de website: www.ucpleeuwarden.nl


Auteur

Redactie