Afscheidsvoorstelling Hans Klok met House of Horror

Leeuwarden

Hans Klok komt met zijn voorstelling House of Horror op 13 en 14 oktober voor de laatste keer naar De Harmonie. Hierna verlaat hij Nederland voorgoed.

De illusionist heeft het zwaar te verduren in House of Horror! Hij wordt namelijk doorgezaagd, gespiesd, verbrand, verpletterd en vervolgens gaat zijn hoofd – met die prachtige blonde lokken! – eraf. Ondanks het horrorthema is House of Horror een gezinsvoorstelling en geschikt voor kinderen. 

Hans betreedt in zijn voorstelling 'House of Horror' het huis van Alfred Cordoni. Cordoni, de duivelse illusionist die beroemde goochelaars in zijn kasteel uitnodigde, ze hun trucs ontfutselde en vervolgens levend begroef. Hun geesten dolen nog altijd rond in het spookhuis en de geheimen van hun trucs zijn verzameld in het Magische Boek. Om de beste illusionist ter wereld te worden, moet Hans Klok dat Magische Boek te pakken zien te krijgen. Gelukkig krijgt hij hulp van een aantal mysterieuze bruiden…

Ga er maar aan staan. Hoe doet hij dat?  ,,Het is hectisch", beaamt Hans Klok. ,,Ik sta zes weken lang avond aan avond in Carré en daarnaast is er veel belangstelling van de pers die gelukkig heel lovend is over House of Horror."

Spectaculair en gevaarlijk
Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober komt tovert Hans Klok De Harmonie om tot een spectaculair House of Horror. ,,Spectaculair is het zeker. En ook gevaarlijk. Het is een heel gedoe mezelf te verzekeren",  lacht Hans. ..Timing is alles, ik mag niet twijfelen. Ik ben nog regelmatig bang en dat is maar goed ook, zo blijf ik voorzichtig. Zo’n show moet fysiek en metaal echt helemaal in je systeem gaan zitten en vraagt veel. Ik train drie keer per week met een trainer maar de show zelf is al een training op zich." Hans Klok zijn ‘House of Horror’ is te zien in Stadsschouwburg De Harmonie. Kijk voor kaarten en meer informatie op harmonie.nl.


Auteur

Redactie