Afhaalfeest Grootse Gehaakte Deken van de Wereld

Leeuwarden

Na het WARME feest, D-DAY in juli, is het bijna zover: op zaterdag 6 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur wordt een groot deel van de dekens door diverse Goede Doelen afgehaald.

Dat gebeurt vanuit de opslag, gelegen aan de Snekertrekweg 1 te Leeuwarden. Het geheel wordt omlijst met een feestelijk programma, waarbij alle belangstellenden welkom zijn.

De organisatie laat weten dat zij graag de laatste nieuwtjes met alle belangstellenden willen delen. ,,We kijken op dit sterke staaltje mienskip graag terug met een soort laatste reünie."

Er is koffie/thee, iets lekkers, gezelligheid, dekens, buitenlandse post en er zijn nog steeds heel veel dekens die naar een juiste bestemming moeten. ,,We zien je graag even komen. Weet jij toevallig iemand die wel wat warmte kan gebruiken dan is het mogelijk om zelf een deken op te halen. Je krijgt van ons daar een deken en gaat op de foto met deken en de naam van jouw 'Goede Doel'. We plaatsen die op Facebook en vragen jouw om een foto of filmpje van het overhandigings moment te plaatsen. We genieten daar allemaal van."