Tryater speelt in huiskamers Grou en Tytsjerk

Grou

Drie teams van drie spelers uit de cast van Dorp Europa van Tryater spelen deze herfst de proloog voor de voorstelling bij Friezen thuis. Zo’n twee weken daarna komen ze met zijn negenen terug, om de complete voorstelling te spelen bij een lokaal bedrijf met sterke Europese connecties.

Wie ben ik, waar voel ik me thuis? Wonen en werken dragen bij aan de vorming van onze identiteit. Tryater speelt Dorp Europa daarom op die plekken die daar toe bijdragen: bij bedrijven én in huiskamers.

Op woensdag 3 oktober om 20.00 uur is de proloog van Dorp Europa in samenwerking met de Krite Grou te zien bij Peter van den Broek thuis op de Foarplecht 3 en bij Fraukje Bruggink thuis op de Hoofdstraat 31, beide yn Grou. Op vrijdag 5 oktober is de proloog te zien bij Johannes Keekstra, Lytse Geast 57 in Tytsjerk.

Er is beperkt plek, kaarten kunnen alleen in de voorverkoop gekocht worden op www.tryater.nl en telefonisch via 058-2539550 (dinsdag en donderdag 14.00-17.00 uur).


Auteur

Redactie