Replicawagen Tom Coronel in Leeuwarder Jumbo te bekijken

Leeuwarden

ERU Prestige is dit jaar opnieuw de trotse sponsor van Tom Coronel tijdens het World Touring Car Cup (WTCR). Om op ludieke en onverwachtse wijze consumenten in aanraking te laten komen met ERU Prestige en de autoracesport WTCR, organiseert Koninklijke ERU de ERU Prestige WTCR-supermarktactie.

ERU Prestige creëert een racesetting met onder andere een promotieteam met coureur in het racepak van Tom Coronel inclusief de kaashelm, een promotiedame en niet te vergeten de replicaracewagen van Tom Coronel. Een speciale raceklok die aftelt, laat zien hoe lang de actie nog duurt.

ERU Prestige komt op zaterdag 6 oktober langs bij twee Jumbo Supermarkten in Friesland. De eerste actie zal plaatsvinden van 10.00 uur tot 12.30 uur op de Van Loonstraat 112 in Leeuwarden. De tweede actie zal plaatsvinden van 14.00 uur tot 16.30 uur op Snekerstraat 14 in Bolsward.

 


Auteur

Redactie