Dubbelconcert met Olivetti en I Duo Cognati in Lekkum

Lekkum

Een verrassend concert meemaken? Kom dan naar de Cecilia kerk in Lekkum, op vrijdag 5 oktober aanstaande. Dan treden voor u op: 'Olivetti' en 'I Duo Cognati'.

Olivetti bestaat uit Baukje Hoogstins, Janny Kok en Roelof Veldhuizen, zang, en wordt begeleid door pianist Oeds Wijnsma. Olivetti is inmiddels bij een breed publiek bekend door de fraaie Nederlandstalige liedjes die op het repertoire staan. Denk aan die van Drs. P.: ‘Heen en weer’, ‘De commensaal’; en van Ramses Shaffy: ‘Sammy’, ‘Laat me’,  ‘t Is stil in Amsterdam’ . 

De Jiddische liedjes die Olivetti zingt brachten hen bij 'I Duo Cognati', bestaande uit de zwagers Johan Siemensma, piano en violist Marcel Prins Op hun brede en toegankelijke repertoire staan onder meer Jiddische en  zigeunermuziek en licht klassieke en romantische werken.

Het dubbelconcert begint om 20.00 uur. De entree bedraagt vijf euro per persoon.


Auteur

Redactie