Slieker vertoont premièrefilm McQueen

Leeuwarden

'McQueen', geregisseerd door Ian Bonhôte, Peter Ettedgui (Verenigd Koninkrijk, 2018), is deze week te zien bij Slieker.

Verhaallijn
De in een armoedige arbeidswijk in Londen opgegroeide Lee Alexander McQueen leek voorbestemd voor een leven als loodgieter, metselaar of taxichauffeur, maar groeide uit tot een iconisch modeontwerper. Door middel van exclusieve interviews met zijn beste vrienden en familie, archiefbeelden, schitterende visuals en muziek is Mcqueen een authentieke lofzang en een aangrijpend portret van de bevlogen, maar ook gekwelde mode-visionair.

De bijna twee uur durende documentaire is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 27 september om 20.00 uur; vrijdag 28 september om 19.15 uur; zaterdag 29 september om  21.15 uur; zondag 30 september om 20.00 uur; maandag 1 oktober om 20.00 uur; dinsdag 2 oktober om 20.00 uur en woensdag 3 oktober om 20.00 uur. 

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op de website: www.sliekerfilm.nl


Auteur

Redactie