Tweede editie netwerkbeurs Pitch!

Leeuwarden

Netwerkevent Pitch! vindt donderdag 20 september van 10.00 tot 17.00 uur plaats in Crystalic Business Park.

Het is groter dan vorig jaar, met meer deelnemers en meer sprekers en blijft gaan voor regionale herkenbaarheid en de kracht van lokaal ondernemen.

Pitch is ontstaan door en voor ondernemers uit Leeuwarden en omstreken, die op zoek waren naar een efficiënte en laagdrempelige netwerkbeurs. Een moment waarbij je in korte tijd zoveel mogelijk nuttige contacten kunt opdoen: speeddaten voor ondernemers. Daarom zijn de prijzen voor standhouders laag en mogen bezoekers gratis naar binnen. Het biedt dit jaar ruimte aan maximaal tachtig pure ondernemers. Ondernemers only, kwaliteit boven kwantiteit. Nieuw dit jaar zijn de themapleinen rondom de thema’s Duurzaamheid & Innovatie, Opleiding & Traineeships, Sport & Gezondheid en Coaching & Support.

Wethouder Economische Zaken Friso Douwstra opent het evenement. Bouwe de Boer (mede-initiatiefnemer Elfwegentocht en Freonen van Fossylfrij Fryslân) geeft ‘s middags een presentatie over de interessante mogelijkheden voor ondernemers om volledig duurzaam te kunnen werken. Friso Visser, van Brain Fuel, is Keynote Speaker over succesvol Pitchen en zal handige tips en trucs geven. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de speciale Pitch Award, ontworpen door de Mannen van Staal, en gaat naar het bedrijf dat zich tijdens Pitch! het beste heeft gepresenteerd.


Auteur

Redactie