Nieuw festival ‘Behind Prison Walls’ in de Blokhuispoort

Leeuwarden

Het is op zaterdag 22 september feest op de pleinen van de Blokhuispoort met het nieuwe festival 'Behind Prison Walls'. Een ode aan Johnny Cash’s At Folsom Prison met Def Americans & Friends.

Vijftig jaar nadat Johnny Cash zijn legendarische live-album 'At Folsom Prison' opnam in de Folsom gevangenis in Californië, gaat de Nederlandse band Def Americans de gevangenis in met het nieuwe 'Behind Prison Walls' festival.

De band zal op 22 september in De Blokhuispoort, de oude gevangenis van Leeuwarden, het beste van At Folsom Prison vertolken en neemt daarnaast een schare aan muzikale vrienden mee. Zo zijn Black Bottle Riot, Blue Grass Boogiemen en Mattanja Joy Bradley ook van de partij.

Kortom, zin om op de luchtplaats van de oude gevangenis rond te dwalen, een biertje te drinken en te genieten van echte gevangenismuziek; scoor dan snel je ticket via behindprisonwalls.nl. Op deze site is tevens meer informatie terug te vinden. Het festival start om 19.00 uur op de luchtplaats van de Blokhuispoort. Dit festival wordt georganiseerd door Code Rood in samenwerking met Drink & Eetlokaal Proefverlof.


Auteur

Redactie