Vrienden van Schaaf houden informatieavond

Leeuwarden

Een aantal verontruste burgers heeft onlangs het initiatief genomen om de stichting 'Vrienden van Schaaf' op te richten. Dit omdat niets doen geen optie is en om te voorkomen dat allerlei goedbedoelde individuele acties door gebrek aan coördinatie gaan verzanden.

De doelstelling van deze stichting (zonder winstoogmerk) is uiteraard het behoud van Schaaf als laagdrempelig historisch stadstheater. Het voorlopig bestuur bestaat uit Johan Juckers, Simon Ferwerda, Wia van Gelderen en Frans van den Borg. Het voorlopig comité van aan-beveling bestaat uit: Ritsko van Vliet, Melvin van Eldik, Harrie Muis, Wilfred de Jong, notaris Slagman, Steven de Jong (filmmaker) en Joop Fenstra.

Op donderdag 13 september vindt de eerste informatieavond van en voor de ‘Vrienden van Schaaf’ plaats. Iedereen is welkom. Aanvang 20.00 uur, deur reeds open vanaf 19.30 uur. Locatie: foyercafé Schaaf. U zal worden bijgepraat omtrent de ontwikkelingen en uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen en goed onderbouwde ideeën aan te komen dragen.

Ennuh...Schaaf zou Schaaf niet zijn of er is ook een muziekje. Beetje in de trent van een avondje Bob Dylanprotestsongs van Piet Kok en Roelof Reineman. Kijk voor meer informatie op www.vriendenvanschaaf.nl


Auteur

Redactie