MTV wijkfeest in Rengerspark wederom zeer geslaagd

Leeuwarden

Buurthuis Rengerspark organiseert jaarlijks het MTV-wijkfeest. Afgelopen zaterdag 1 september was het weer zover, een feest op een unieke locatie namelijk het Rengerspark.

Vanaf 12.00 uur konden buurtbewoners tijdens de vrijmarkt hun overbodig geworden goederen verkopen. De organisatie stelde, tegen een kleine vergoeding, daar marktkramen voor beschikbaar maar er waren ook velen die hun waren op kleedjes uitstalden. Deze opstelling zorgt ieder jaar voor een gezellige entourage en naar verluid is er ook redelijk goed handel gedreven.

Vanaf 13.30 namen acht teams het tegen elkaar op bij een volleybaltoernooi. Stratenteams maar ook vriendenteams namen deel. ,,Bijzonder was dit jaar de deelname van een team studenten van de naastgelegen hogescholen, dit team bestond uit vrijwel alleen studenten uit het buitenland. Geweldig! We hopen dat ze volgend jaar weer van de partij zijn", aldus de organisatie. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door het team van het Bonnehospark.

Vanaf ongeveer 18.00 uur verzorgde de kok van de Vliegende Hollander een uitzonderlijk lekkere maaltijd. Volwassenen kregen drie gerechten voorgeschoteld en voor de kinderen was er patat met een frikandel of kipnuggets. 

Al tijdens maar ook nog na de maaltijd zorgde een dj voor muziek voor de allerjongsten. Daarna konden de volwassen de dansvloer op. Door het prachtige weer en de inzet van vele vrijwilligers, die we hierbij nogmaals willen bedanken, kan de organisatie terug zien op een geweldig leuk en gezellig wijkfeest. 


Auteur

Redactie