Stralende start nieuwe culturele seizoen tijdens UITfestival | Fotoverslag

Leeuwarden

De negende editie van het UITfestival in Leeuwarden vond afgelopen zondag 2 september plaats onder een stralende zon. Er werd duidelijk dat er ook in 2019 bijzonder veel cultuur op het programma staat.

In een drukbezochte Prinsentuin liet de Friese kunst- en cultuursector zich van haar beste kant zien en presenteerde vol trots het aanbod voor het nieuwe seizoen.

Een divers publiek - van nieuwsgierige voorbijgangers tot oprecht geïnteresseerde cultuurliefhebbers - keek vol belangstelling naar het uitgebreide programma vol dans, theater, film, workshops, literatuur, erfgoed, muziek, cultuureducatie en beeldende kunst. Op een laagdrempelige wijze biedt het UITfestival jaarlijks een centraal podium aan vele verenigingen in de kunst- en cultuursector in Leeuwarden en Fryslân.

Fotograaf Albert Ypma schoot een aantal sfeerbeelden.


Auteur

Redactie