Slieker vertoont premièrefilm Dogman

Leeuwarden

‘Dogman’ geregisseerd door Matteo Garrone (bekend van de hitserie Gomorra) is vanaf deze week te zien in Slieker. De film, in de categorie drama, gaat over de bloedhond die in ons allen schuilt.

Marcello is een zachtaardige man. Hij is dol op zijn negenjarige dochtertje en verzorgt de honden die naar zijn salon worden gebracht met veel liefde en aandacht. De wijk waar hij woont wordt evenwel geteisterd door het geweld van Simoncino, een cokesnuivende bullebak. De naïeve Marcello laat zich door Simoncino overhalen tot hulp bij een misdaad, met dramatische gevolgen.

'Dogman' duurt ruim honderd minuten en is te bekijken op: donderdag 6 september om 14.45 uur; vrijdag 7 september om 19.00 uur; zaterdag 8 september om 21.15 uur; zondag 9 september om 15.00 uur; maandag 10 september om 20.30 uur; dinsdag 11 september om 14.30 uur en woensdag 12 september om20.15 uur.

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op www.sliekerfilm.nl


Auteur

Redactie