Open huis bij Friese Radio Amateur Groep

Leeuwarden

De Friese Radio Amateur Groep (FRAG) houdt zaterdag 8 september haar jaarlijkse open huis.

Meerdere vrijwilligers laten veel aspecten van de legale radiozendhobby zien door middel van demonstraties en uitleg. Er wordt een breed scala van mogelijkheden getoond die de radiozendamateur heeft. Van de oude tot de nieuwste technieken om contact te leggen met zendamateurs over de gehele wereld. 

De computer en internet hebben ook in de radiowereld een zeer belangrijke rol ingenomen met onder meer digitale communicatie. Hierop zal uitgebreid op worden in gegaan tijdens het open huis.  Voor geïnteresseerden is er informatie over hoe men zendamateur kan worden en de examens hiervoor.

Belangstellenden zijn van harte welkom op 8 september van 10.00 tot 14.00 uur in het clubhuis van de FRAG aan de Avondsterweg 14 te Leeuwarden (op industrieterrein 'De Hemrik' achter de Praxis). Als u voorbij het gebouw van Omrop Fryslân bent en rechtsaf slaat, kunt u de antennes bij het clubhuis al zien. 

Meer informatie op: www.pi4frg.nl


Auteur

Redactie