Nationaal Familie Circus Barani komt naar Stiens

Stiens

Nationaal Circus Barani is een leuk en authentiek nationaal familiecircus dat sinds maart 2012 rondreist door Nederland. Binnenkort zal het circus voorstellingen geven in Stiens.

Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. ,,Groot of klein, het maakt niet uit; een ieder zal onder de indruk zijn van ons prachtige programma", aldus de circusdirectie. ,,Wij brengen u een solide, authentieke circusvoorstelling van hoogstaand niveau. Ons publiek is onze inspiratie. Een greep uit ons adembenemende programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven en honden. Natuurlijk ontbreekt ook onze dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen.
Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien!"

U kunt circus Barani vinden aan de Hoek Middelsedijk / Buitenskilwei in Stiens (naast de Formido) op de volgende tijdstippen: woensdag 5 september om 15.00 uur; donderdag 6 september om 17.00 uur; vrijdag 7 september om 17.00 uur en zaterdag 8 september om 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van het circus: www.barani.nl


Auteur

Redactie