Slieker vertoont ‘3 Days in Quiberon’

Leeuwarden

‘3 Days in Quiberon’ is vanaf deze week te zien in Slieker. ‘3 Days in Quiberon’ is een grootse speelfilm over een van de laatste interviews van de legendarische actrice Romy Schneider.

Romy Schneider leidde een turbulent leven vol dramatische gebeurtenissen, waarvoor ze troost zocht in onder meer drank. In 1981 probeert ze in een kuurhotel aan de Bretonse kust weer greep te krijgen op haar leven. Dan arriveren een journalist en een fotograaf, tevens ex-geliefde, voor een reportage voor het Duitse weekblad Stern. Ook vriendin Hilde checkt in om haar deze dagen bij te staan. Zo ontspint zich gedurende drie dagen en nachten een kat-en-muisspel rond de grote filmster, die zich in een emotionele achtbaan bevindt.

Het bijna twee uur durende drama is te bekijken op: donderdag 30 augustus om 20.00 uur; vrijdag 31 augustus om 21.15 uur; zaterdag 1 september om 21.00 uur; zondag 2 september om 20.00 uur; maandag 3 september om 20.00 uur; dinsdag 4 september om 20.00 uur en op woensdag 5 september om 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op www.sliekerfilm.nl


Auteur

Redactie