SC Cambuur naar 'oude bekende' SVV Scheveningen in KNVB Beker

Leeuwarden

SC Cambuur gaat in de eerste ronde van het bekertoernooi op bezoek bij het in de tweede divisie uitkomende SVV Scheveningen.

Het duel wordt op dinsdag 25, woensdag 26 of donderdag 27 september gespeeld. Gelet op de competitieprogramma's van Cambuur (21 september Jong Utrecht uit en 28 september Roda JC thuis) en Scheveningen (22 september Katwijk thuis en 29 september FC Lienden uit) lijkt het zeer waarschijnlijk dat dinsdag 25 september als speeldatum zal worden aangewezen. 

SVV Scheveningen is geen onbekende voor de Leeuwarders. Op 29 oktober 2014 kwamen beide clubs elkaar in het Cambuur Stadion tegen in de derde ronde van de beker. Destijds prijkte er na 90 minuten een 0-0 stand op het scorebord. In de extra tijd van de eerste verlenging ('105+1) brak Bartholomew Ogbeche de ban: 1-0. Bob Schepers bepaalde de eindstand in de 120ste minuut op 2-0. 

De opstelling van Cambuur tijdens die ontmoeting:
Zeinstra, Reijnen, Bijker, Droste ('91 Van de Streek), Slijngard, Bakker, El Makrini ('60 Hemmen), Steblecki ('46 Rusnák), Ogbeche, Schepers, Narsingh 


Auteur

henk.albers